TOKAT / ERBAA - 15 TEMMUZ İMAM HATİP ORTAOKULU

Ara

18 Aralık Dünya Arapça günü etkinlikleri kapsamında Arapça Öğretmenimiz Emine Uçar tarafından okulumuzda Arapça Bilgi Yarışması düzenlendi. Arapça soruların sorulduğu bilgi yarışmasında öğrencilerimiz kıyasıya mücadele etti. Bu güzel etkinlik için öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Yıldız Kızlar Masa Tenisi Turnuvalarında İlçe 1.si olan öğrencilerimiz, il finallerinde okulumuzu ve ilçemizi başarıyla temsil etmiştir. İl 3’sü olan öğrencilerimizle gurur duyuyor, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Oğuz Gündüz’ü ve öğrencilerimizi yeniden tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Eyl

15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu Spor Kılübü bünyesinde gerçkleştirilen Geleneksel Bisiklet Turu Etkinliğimizi bu yıl Erbaa Belediyesi ortaklığında gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin keyifli vakit geçirdiği bu etkinlik için öğretmenlerimize, Erbaa Belediyesi'ne ve bisikler turu rotası boyunca güvenliğimizi sağlayan Emniyet Teşkilatı mensuplarına çok teşekkür ederiz.

Eyl

Uzun bir yaz tatilinden sonra İlköğretim Haftası okulumuzda coşku ile kutlandı. Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken 8. Sınıf öğrencilerimizin 5. Sınıf öğrencilerimize Kur’an-ı Kerim ve Bayrak takdim etmesi ile son bulmuştur. 2023/2024 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyoruz.